aan het laden...

Concert met twee violen

Onder de naam ‘Streekproducten’ wordt er maandelijks een huiskamerconcert op de Streekweg 1 in Den Andel georganiseerd. Op deze zondag is er een optreden van de violisten Anna Steenhuis en […]

Onder de naam ‘Streekproducten’ wordt er maandelijks een huiskamerconcert op de Streekweg 1 in Den Andel georganiseerd.
Op deze zondag is er een optreden van de violisten Anna Steenhuis en Rens Claerhoudt.
Anna is violiste, actief als kamermusicus, orkestmusicus en docente. Ze studeerde viool aan het Utrechts Conservatorium bij Chris Duindam en aan de Zürcher Hochschule der Künste bij Rudolf Koelman.
Rens Claerhoudt heeft viool gestudeerd bij Simon Smith in Birmingham en op het Utrechts Conservatorium bij Chris Duindam. Momenteel werkt hij als promovendus aan de Tilburg Law School en speelt daarnaast kamermuziekconcerten.
In dit programma nemen Anna en Rens ons mee langs muziek voor één of twee violen van Leclair, Prokofiev, Bach en anderen. Een Fransman in Italië, een bijna-Amerikaan in Parijs en een Duitser die Duitsland zijn hele leven niet uit is geweest: Frankrijk was zo belangrijk in de klassieke muziek dat deze 3 componisten hun muziek lieten beinvloeden door de Franse stijl.Dit belooft ‘un concert extraordinaire’ te worden!
Bezoekers graag reserveren: mbmellema@gmail.com

Concert met twee violen