aan het laden...

Expositie Wil Mazeland “Land, zee en lucht”

Tot en met zondag 25 februari 2024 is in het schathuis van landgoed/ borg Ewsum een gevarieerde expositie te zien van Wil Mazeland. Er zijn schilderijen, collages en tekeningen te […]

Tot en met zondag 25 februari 2024 is in het schathuis van landgoed/ borg Ewsum een gevarieerde expositie te zien van Wil Mazeland.

Er zijn schilderijen, collages en tekeningen te zien van deze Groningse kunstenaar met het thema “Land, zee en lucht”. Wil Mazeland vindt zijn inspiratie onder meer in de mooie en diverse natuurgebieden van Noord Nederland.

Ewsum bestaat uit een indrukwekkend borgterrein met een rijke historie die teruggaat tot de vijftiende eeuw. Het schathuis, de geschutstoren en de historische tuinen herinneren aan vervlogen tijden. Het schathuis annex theeschenkerij is geopend op vrijdags van 11:00 tot 17:00 en zaterdags en zondags van 12:00 tot 17:00.

Wil Mazeland is samen met zijn partner Clary Bezemer aanwezig op 11 februari van 14:30 tot 15:30. Dan kunt u ook genieten van chansons die zij samen ten gehore brengen: Clary zang en Wil gitaar.

Expositie Wil Mazeland “Land, zee en lucht”