aan het laden...

Festival Terug naar het begin

Tijdens festival Terug naar het begin ontmoet je van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei een mix van artiesten en kunstenaars in de Groninger kerken en het wierdenlandschap […]

Tijdens festival Terug naar het begin ontmoet je van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei een mix van artiesten en kunstenaars in de Groninger kerken en het wierdenlandschap van Eemsdelta.

Van het romantische kerkje in Eenum stammend uit de twaalfde eeuw, tot de Mariakerk in Krewerd die nog steeds een mystieke sfeer ademt. Het zijn onze magische locaties die van elke voorstelling bijzondere belevenissen maken! Onderweg kun je een grote diversiteit aan optredens in uiteenlopende kunstdisciplines zien, verspreid over net zoveel bijzondere locaties.

Als publiek stippel je zelf een fietsroute uit, of kies je voor één van de routetips voor een onvergetelijke ontdekkingstocht door gemeente Eemsdelta! Terug naar het begin zorgt met het festival voor nieuwe ontmoetingen, ervaringen en verhalen op het platteland.

Beleef de exclusieve show Unplugged van Wende, word omvergeblazen door weergaloos muziektheater MARIA MARIA MARIA van de Veenfabriek, luister naar gevoelig mooie liedjes van Janne Schra en laat je meevoeren door melancholische folk van Blaudzun. En er is nog zoveel meer te ontdekken! Het hele programma en tickets vind je op www.terugnaarhetbegin.nl

 

Festival Terug naar het begin