Inloopbijeenkomst Erfgoedloket Groningen

Op de inloopbijeenkomsten zijn verschillende partijen vertegenwoordigd die u kunnen helpen met uw vragen met betrekking tot uw monumentale pand. Bijvoorbeeld als het gaat om verduurzamen, versterken en schadeafhandeling. Natuurlijk […]

Op de inloopbijeenkomsten zijn verschillende partijen vertegenwoordigd die u kunnen helpen met uw vragen met betrekking tot uw monumentale pand. Bijvoorbeeld als het gaat om verduurzamen, versterken en schadeafhandeling. Natuurlijk zijn er ook experts aanwezig voor uw vragen over de verschillende financiële regelingen. Naast het Erfgoedloket Groningen zullen de volgende partijen aanwezig zijn: de Vereniging Groninger Monument Eigenaren, Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, NCG, IMG, Nationaal Restauratiefonds, Stut-en-Steun, Monumentenwacht Groningen, de provincie en gemeenten.
Bent u van plan langs te komen? Dan vragen wij u vast aan te melden voor de inloopbijeenkomsten door een e-mail te sturen naar: info@erfgoedloketgroningen.nl of te bellen met: 050 313 27 09. Op basis van de te verwachten bezoekersaantallen weten wij en onze partners hoeveel adviseurs we mee moeten nemen naar Groningen.

Inloopbijeenkomst Erfgoedloket Groningen