aan het laden...

Kerstconcert Repete

Repete brengt kerst naar Oldenzijl Het Groningse koor Repete zoekt, samen met zijn eigen band, de muzikale grenzen op en kleurt netjes buiten de lijnen van het vertrouwde gospelrepertoire. Op […]

Repete brengt kerst naar Oldenzijl
Het Groningse koor Repete zoekt, samen met zijn eigen band, de muzikale grenzen op en kleurt netjes buiten de lijnen van het vertrouwde gospelrepertoire. Op vrijdag 15 december geeft Repete een concert in de Nicolaaskerk in Oldenzijl: een reis door de tijd en de wereld met een originele interpretatie van het Engelse ‘Festival of Lessons and Carols’, traditionele kerstliederen en kerstklassiekers die in een nieuw a-capellajasje worden gestoken. Ook moderne kerstliederen van Sufjan Stevens en Lauren Daigle staan op het programma. De nummers worden afgewisseld met een vertelling van het kerstverhaal. Verschillende moedertaalsprekers lezen in hun eigen taal voor. Zo krijgt kerst in Oldenzijl dit jaar een internationaal tintje.
Het concert begint om 20.00 uur. Kaartverkoop is aan de deur en start om 19.30 uur. De toegang bedraagt €10  voor volwassenen en €5 voor kinderen. Iedereen is van harte welkom.
Meer informatie op Facebook en Instagram (zoek: Repete Groningen)

Kerstconcert Repete