aan het laden...

Kiek! Ruimte

Matty de Vries heeft speciaal voor deze expo een prachtige selectie van haar werk gemaakt en deels is er ook nieuw werk te zien. Haar werk is voor de expositie […]

Matty de Vries heeft speciaal voor deze expo een prachtige selectie van haar werk gemaakt en deels is er ook nieuw werk te zien. Haar werk is voor de expositie gefotografeerd door Hans Sas, fotograaf te Warfhuizen. Bijzonder is de samenhang met de weidse, landelijke omgeving. De kleuren, de lichtheid, de luchten en het land zijn op een authentieke wijze terug te vinden. Als bezoeker laat je je meenemen door de kleurenpracht en ook de vrolijkheid en humor van haar werk. Je wordt langs de panelen geleid die gezamenlijk een poëtisch verhaal vertellen. Letterlijk, want een aantal van de schilderijen gaat vergezeld van een gedicht. Tegelijkertijd kun je genieten van het uitzicht over het Reitdiepdal en het weidse landschap en even gaan zitten op het ‘bankje van Klaas’.

Bijzonder is dat de expo niet alleen voor volwassenen maar zeker ook voor de jongere bezoekers heel uitnodigend is! Op kinder-ooghoogte hangt een kleurige, grappige serie tekeningen waarin van alles te ontdekken valt. Duss… kom even kijken allemaal!

Kiek! Ruimte