aan het laden...

Expositie Roland Carter

Betoverende creaties van Roland Carter sieren de muren van het sfeervolle kerkje van Klein Wetsinge. In de intieme setting van Kerk Klein Wetsinge komt de schilderpassie van Roland Carter voor […]

Betoverende creaties van Roland Carter sieren de muren van het sfeervolle kerkje van Klein Wetsinge.

In de intieme setting van Kerk Klein Wetsinge komt de schilderpassie van Roland Carter voor creatie tot leven. Vertaald in grootse, kleurrijke schilderijen met een spirituele ondertoon die ontspringt uit het diepst van het onderbewuste.
‘Ik wil dat mijn kunst bij iedereen herkenning en rust oproept.’
Zijn kunstwerken, doordrenkt van met kleuren uit van het hele spectrum zijn rijk aan indrukken en dragen vaak een diepere symboliek in zich. Het schilderij waarop Roland poseert bijvoorbeeld, omvat drie cruciale koorden die staan voor verleden, heden en toekomst. In het linker schilderij manifesteren zich invloeden van diverse figuren. Roland benadrukt het belang dat zijn werk, ongeacht de achtergrond van de beschouwer, een gevoel van herkenning en rust teweegbrengt.
‘Het is universele kunst met een spirituele inslag.’
Rolands kunstwerken genieten wereldwijd fans op het internet, en hij heeft bewonderaars in zowel de Verenigde Staten als Japan: ‘Onlangs heb ik met trots twee schilderijen naar de Verenigde Staten verstuurd en één naar Japan.’ De feestelijke opening van de expositie in het kerkje van Klein Wetsinge staat gepland op 20 januari om 14:30 en de kunstwerken blijven bewonderen tot en met 29 februari.
Laat je betoveren door deze unieke kunstervaring.
Locatie: Kerk Klein Wetsinge
Check voor openingstijden de website.
Toegang is gratis

Expositie Roland Carter