Rinkel en Saar naar de onderwaterwereld

Rups Rinkel en lieveheersbeestje Saar gaan op avontuur! Vanuit de tuin komen ze door het magische belletje van Rinkel in een betoverende wereld onder water, waar ze van alles beleven […]

Rups Rinkel en lieveheersbeestje Saar gaan op avontuur! Vanuit de tuin komen ze door het magische belletje van Rinkel in een betoverende wereld onder water, waar ze van alles beleven en zeedieren ontmoeten, zoals een zeepaardje.

De prikkelarme voorstelling met handpoppen is interactief en afwisselend, aansluitend op de spanningsboog van kinderen (vanaf 2 jaar).

Kom je ook meegenieten van het verhaal en de liedjes?

De voorstelling wordt gespeeld door Maaike van der Haar. Onder de naam Mizzemos maakt Maaike liedjes, (luister)verhalen en korte voorstellingen voor kinderen.

De liedjes en verhalen zijn geïnspireerd door het leven met en van haar kinderen en hun onuitputtelijke fantasie. Maaike vertaalt de belevingswereld van peuters en kleuters naar rustige muziek, met oog en oor voor details. Op de achtergrond speelt de aandacht voor de emoties van het kind een rol: je mag er zijn zoals je bent.

Rinkel en Saar naar de onderwaterwereld