aan het laden...

Sappho speelt ‘Een kerstexperience’

Een blijspel over hoe normale mensen een stressvrije kerst vieren. Rederijkerskamer Sappho speelt op 15, 16 en 17 december het kerstblijspel ‘Een Kerst Experience’ geschreven door Elsbeth Romeijn. Het stuk […]

Een blijspel over hoe normale mensen een stressvrije kerst vieren.

Rederijkerskamer Sappho speelt op 15, 16 en 17 december het kerstblijspel ‘Een Kerst Experience’ geschreven door Elsbeth Romeijn. Het stuk wordt geregisseerd door Corné Kosse.
Een kerstman, twee influencers en een koor van engelen zijn allemaal present bij dit stuk over een kerstdiner dat heel anders verloopt dan gedacht omdat uitgerekend op kerstavond de cv-ketel het heeft begeven. Dus trek warme kleding aan, als u komt kijken (geen grap, echt doen). Er zijn wat fleecedekens en kussens voor handen maar neem vooral ook uw eigen dekentje mee, als u een echte koukleum bent.
Het stuk wordt opgevoerd in de stal van de Eikemaheert, Stedumerweg 28 in Loppersum, die voor de gelegenheid uiteraard in kerstsfeer wordt gebracht. Het wordt een echte kerst experience!
Vooraf en na afloop kunt u aan de bar warme chocolademelk, glühwein en andere consumpties kopen.
Kaarten zijn te koop aan de deur voor 10 euro per persoon, inclusief 1 gratis consumptie.
Omdat we willen weten hoeveel banken, kussens en drankjes we moeten klaarzetten, graag reserveren via een mail naar sappholoppersum@gmail.com waarin u aangeeft met hoeveel personen u komt.

Sappho speelt ‘Een kerstexperience’