Slapen in een 15e-eeuwse kerk

De Hippolytuskerk van Middelstum is één van de mooiste voorbeelden van laatgotische kerkbouw in de provincie. Het interieur is gedecoreerd met 16e-eeuwse muur- en gewelfschilderingen van de heilsgeschiedenis. Echt een […]

De Hippolytuskerk van Middelstum is één van de mooiste voorbeelden van laatgotische kerkbouw in de provincie. Het interieur is gedecoreerd met 16e-eeuwse muur- en gewelfschilderingen van de heilsgeschiedenis.

Echt een cadeautje dat we daar mogen overnachten. Je mag slapen in de klokkentoren, bij het orgel, onder de laatgotische ramen…….’. Hoe mooi wil je het hebben! We verzamelen in de kerk om 21.30 uur. ‘s Nachts gaat de kerkdeur op slot. De verwarming gaat niet aan dus als altijd de tip, neem een lekkere warme slaapzak (of zelfs twee….) mee, lekkere muts kan geen kwaad en hou je sloffen aan. Er zijn kruiken beschikbaar voor de deelnemers, dus koud hoef je het niet te hebben.  Je krijgt een veldbed, bivakzak en ontbijt.

Wanneer je wilt deelnemen aan dit bijzondere initiatief, meld je dan aan, er is slechts een beperkt aantal plaatsen (15) beschikbaar. Denk om de (warme) slaapzak, een muts en sloffen;). De kosten bedragen € 30 euro incl koffie/thee, ontbijt, veldbed.

Slapen in een 15e-eeuwse kerk