aan het laden...

Theater De Dames Slier

Theater De Dames Slier, bestaande uit de zussen Harmien en Lydia, vooral bekend van hun schoolvoorstellingen over het milieu, hebben nu een feestelijke voorstellinggemaakt voor volwassenen, met een combo van […]

Theater De Dames Slier, bestaande uit de zussen Harmien en Lydia, vooral bekend van hun schoolvoorstellingen over het milieu, hebben nu een feestelijke voorstellinggemaakt voor volwassenen, met een combo van drie uitmuntende muzikanten. Na een succesvolle reeks voorstellingen op het Noorderzonfestival in 2022 bleef het kriebelen. En zo ontstond het idee om de provincie in te gaan. Nu spelen ze in elk dorp met het lokale koor een avondvullend programma.

Samen met het mannenkoor Mosterd na de Maaltijd treden ze zondag 2024 om 15.00 uur op in Dorpshuis de De Rotonde in Niekerk.

Mosterd na de Maaltijd is een gepassioneerde groep van 9 enthousiaste mannen uit Niekerk en omgeving die gezelligheid en mooie muziek samenbrengen. Ze staan bekend om hun harmonieuze samenspel en brede repertoire, variërend van klassieke melodieën tot eigentijdse stukken. Ze begeleiden zichzelf op gitaar.

Laatje meevoeren in het hartverwarmende verhaal van een moeder die met liefde een verrassingsfeest organiseert voor haar dochter. Maar, wil dochterlief haarverjaardag wel vieren? Met optredens van verschillende artiesten spelen en zingen De Dames Slier op humoristische wijze het feest naar een wankel hoogtepunt. Met medewerking van het combo: Han Hesselink (piano), Tseard Nauta (contrabas, accordeon, viool, banjo) en Gerlo Hesselink (sax, fluit, klarinet).

Voor het koor en het theatergezelschap is dit een unieke en buitengewone samenwerking. Een samenwerking die garant staat voor een feestelijke avond en die de zaal zal laten bruisen van energie.

Reserveer je kaarten nu via damesslier@gmail.com voor een onvergetelijke avond vol muziek en verrassingen!

De voorstelling Jarig! wordt gespeeld op verschillende locaties in de provincie Groningen en telkens met een ander koor.

Speellijst 2024
2 maart met zanggroep Flexibel uit Delfzijl in het Muzeeaquarium
23 maart met popkoor Forza uit Marum in café Marktzicht
30 maart met Het Warffums mannenkoor in de Blauwe Schuit -Winsum
6 april met Smartlappenkoor Zoutkamp in Partycentrum de Kegel
13 april met dameskoor Elk en Ain uit Noordbroek in MFC de Noordsuythoeve
20 april met Voormalig Klein Koortje in De Silo in Groningen
31 mei met Tiedverdrief uit Leermens in Eetcafé De Boerderij in Oosterwijtwerd

Theater De Dames Slier