aan het laden...

Varen over de maren

Unieke vaartocht over de Groninger maren van Zoutkamp naar Leens en vice versa met de houten garnalensloep ZK 31 Neptunus, incl. belevingsroute op Landgoed Verhildersum. Prijs: € 17,50 voor volwassenen […]

Unieke vaartocht over de Groninger maren van Zoutkamp naar Leens en vice versa met de houten garnalensloep ZK 31 Neptunus, incl. belevingsroute op Landgoed Verhildersum. Prijs: € 17,50 voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Reserveren kan via activiteiten@visserijmuseum.com.

De ZK 31 Neptunus is een in 2012 voltooide replica van een houten garnalensloep en wordt voortgestuwd door een elektrische motor. Passagiers kunnen dus in alle rust genieten van de prachtige omgeving.

Met Verhildersum To Go! kunt u op het landgoed veel te weten komen over het ontstaan van het landschap langs de Groninger Waddenkust, de eerste steenhuizen, het ontstaan van de Groninger borgen, het leven van de adel, de boer en de landarbeider op Landgoed Verhildersum, historische koeienrassen en over de beeldentuin waaraan kunstenaar Eddy Roos al 40 jaar werkt. De app zorgt voor een optimale beleving en is ook uitermate geschikt voor kinderen.

Kortom, een gezellig middagje uit voor jong en oud.

Varen over de maren