Willem Komduur exposeert in Stadskantoor Appingedam

Wisselexposities in het Stadskantoor Appingedam Vanaf woensdag 4 oktober 2023 organiseert de gemeente Eemsdelta weer een wisselexpositie in de centrale hal van het Stadskantoor Appingedam, ook wel de ‘Kunsthal Stadskantoor’ […]

Wisselexposities in het Stadskantoor Appingedam
Vanaf woensdag 4 oktober 2023 organiseert de gemeente Eemsdelta weer een wisselexpositie in de centrale hal van het Stadskantoor Appingedam, ook wel de ‘Kunsthal Stadskantoor’ genoemd. Door kunstwerken te wisselen, krijgt de centrale hal van het Stadskantoor steeds een andere aanblik en sfeer. De exposities zijn gratis te bezoeken.
Ditmaal kunt u het werk van Kunstenaar Willem Komduur uit Haren komen bekijken. Hij heeft gewerkt als bouwkundige bij de gemeente Haren. Van jongs af aan zit het tekenen hem in het bloed en is de basis gelegd voor zijn prachtige, magisch-realistische en kleurrijke schilderijen. Een autonoom kunstenaar die voornamelijk werkt met olieverf op linnen. Komduur heeft oog voor detail en compositie waarbij onderwerpen uit de natuur zijn meest belangrijke drijfveer zijn. Bloemen, bomen, luchten en momenteel landschappen, van de Drentsche Aa en het weidse Groninger land zijn er de komende tijd te zien.
Zijn schilderijen zijn gedetailleerd maar in de loop der tijd onderzoekt hij steeds vaker de abstracte impressies. Als talentvol autodidact heeft hij zich gaandeweg bekwaamd tot een opmerkelijk kunstschilder. Als je naar zijn schilderijen kijkt, ontdek je steeds meer kleur, detail en diepte.
Wie de schilderijen van Willem Komduur wil bekijken is welkom van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur in het Stadskantoor, Wilhelminaweg 14 in Appingedam.

Willem Komduur exposeert in Stadskantoor Appingedam