aan het laden...

winSUMMERfest IV

winSUMMERfest IV Editie 4, ietsje groter, meer plezier. Entree = nog steeds gratis, donaties gewenst. Zie www.winsummerfest.nl voor de donatie link 😊 De 18 bands die deze avond spelen zijn; […]

winSUMMERfest IV
Editie 4, ietsje groter, meer plezier.

Entree = nog steeds gratis, donaties gewenst.
Zie www.winsummerfest.nl voor de donatie link 😊

De 18 bands die deze avond spelen zijn; AC Berkheimer, Autorijdend Nederland, Colds Dishes, Paracetamøl, Vanity Box, Ultimate Crumpets, Krontjong Devils, Waterbolk, Lewsberg, Library Card, Inside Job, Waterschade, Ter Ziele, Ontaard, Suffering Quota en M.U.G.
2 proeverijen van Vin Natuur (biologische wijn) en Grondel (o.a. Rum uit Adorp en natuurlijk gek doen met RalfenatorX en kletsmajoor Roy alles in de oude Pluu.

Ook dit jaar weer met onze vrienden van Tartarus die de zware metalen weer geprogrammeerd heeft in De Pub ’69 en Rat Race was nog niet klaar met het verbouwen van de kleine zaal van de Hoogte, dus dat mogen ze dit jaar nog een keer proberen met hun hardcore shows.

Helaas maakt een vol programma ook dat we dit jaar een time table hebben moeten maken waarbij er overlap in de bands zit. We ontkomen er niet aan.

Veel plezier en gedraag je een beetje. Je bent nog steeds (zucht) te gast in het mooiste dorp van Nederland. Wie weet wat volgend jaar komt. De rek is er nog niet uit.

Zonder sponsoren en vrienden geen festival.
Dit jaar is de lijst met bedankjes nog langer dan die van vorig jaar. Dat is niet zo gek. Hoe groter en gekker, hoe meer mensen erbij betrokken zijn.
Allereerst dank aan de kroegen die weer mee willen doen met dit spektakel. De Gouden Karper, de J&A, de Jolly Cat, De Hoogte, de Pub en the new kid in town: eetcafé Hunsingo. Maar liefst 7 podia en dus ook meer geluid en vrienden nodig die helpen met alles.
Het Zotte Kalf voor een heerlijk biertje en voor de proeverij/vergadering die eraan vooraf ging.

Deze editie had natuurlijk niet gekund zonder de DIY spirit die de sponsoren hebben getoond.

Dank aan alle sponsoren in willekeurige volgorde:
Klokje, Puut, Discus, Old Dutch and Friends, Plato, Grondel, Vera, Zeefdruk Atelier Hogeland, Vin natuur, De Visscherij, Marenland, B&B De Krakende Wagens en Klokje. XO voor Shootmedia, Real Friends en Functioneel Wit.

XOXOXO voor de club van 50 vrienden van winSUMMERfest, waardoor er iets meer financiële ruimte is ontstaan. Wil je ook vriend worden van winSUMMERfest voor €50,- per jaar?
Mail even naar winsummerfest@gmail.com en ontvang 13 juli een leuke goodie bag.
Laatste treinen vanuit Winsum naar Groningen. 23:38 – 00:24 – 1:24.
Tot ziens op de IV editie van het tofste gratis festival van Winsum.

winSUMMERfest IV