aan het laden...

Workshop insecten schetsen

Het landelijk thema van de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen is dit jaar ‘Plant & Insect’, een thema dat bij uitstek past bij Domies Toen. Met name in onze vlinder- […]

Het landelijk thema van de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen is dit jaar ‘Plant & Insect’, een thema dat bij uitstek past bij Domies Toen. Met name in onze vlinder- en insectentuin vindt u een enorme soortenrijkdom. Daarom gaat de tekenworkshop dit jaar over insecten.

De workshop wordt verzorgd door Trudy Beekman https://www.trudybeekman.nl/ Trudy heeft een tuinbouwopleiding in tuinaanleg en plantenkennis. Bij de Floriade van 1982 deed zij de nomenclatuur. Zij is nu docent botanisch tekenen en maakt boeken.

Bij deze workshop gaat u eerst leren tekenen en dan schetsen in een notitieboekje, aan de hand van een door Trudy ontwikkelde methode. Ondertussen zal Trudy u ook veel vertellen over het leven van insecten.

De workshop duurt een dag, van 10.30 uur tot 15.30 uur. Deelname kost € 25 per persoon.

Als u mee wilt doen is aanmelding noodzakelijk, er zijn slechts acht plaatsen beschikbaar. Dat kan per email aan insecten-schetsen@domiestoen.nl. Als uw deelname door ons is bevestigd ontvangt u een gedetailleerde uitleg over de workshop.

Bij overintekening is er wellicht een mogelijkheid om de workshop op een later moment deze zomer nog een keer te organiseren.

Workshop insecten schetsen