aan het laden...

Stralende Kansen!

Bereik Duizenden Met Uw Advertentie!

Een gloednieuwe jaargang van Da’s Ja Goud staat voor de deur! Het Februari-nummer is in aantocht en biedt een uitgelezen kans om uw activiteit of bedrijf via advertenties in de schijnwerpers te zetten.

Doet u weer mee met de Uitagenda Da’s Ja Goud? Gedurende 11 keer per jaar (Van februari tot en met december) laten wij in de maandelijkse uitgave zien wat de regio te bieden heeft. Per dag tonen wij wat er te beleven is, inclusief doorlopende activiteiten. Wij nodigen u van harte uit om te adverteren. Uw advertentie voor de Uitagenda ontvangen wij graag uiterlijk de15e van de maand voor de editie van de maand daarop via adverteren@dasjagoud.nl.

Wilt u een maand lang extra zichtbaarheid? De Uitagenda is een uitstekend platform voor organisaties die bezoekers naar hun activiteiten willen trekken of bedrijven waarvan de klanten uit Noord-Groningen komen.

Voordelen voor adverteerders:

  • Uw advertentie prijkt een maand lang in 6000-8000 exemplaren, verspreid op meer dan 250 locaties in Noord-Groningen in het gebied Lauwersoog, Groningen, Delfzijl.
  • Inclusie van een foto bij uw vermelding of bij de activiteit in de Uitagenda, omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden.
  • Een positief blad dat de leukste regionale activiteiten prachtig belicht.
  • Extra bezoekers dankzij de digitale uitagenda, maandelijks te vinden op dasjagoud.nl.
  • Actieve bijdrage aan het aantrekkelijk en levendig maken van de regio.
  • Extra mogelijkheid om via de radiouitzending op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur, Da’s ja goud Radio op 105.4 FM (Omroep Eemsdelta), uw activiteit te laten promoten.
  • Extra mogelijkheid voor exposure via Facebook en Instagram voor uw activiteiten.

Mensen bewaren de Uitagenda niet alleen, maar gebruiken het ook als telefoon- of adresboek.

Ondanks de gestegen prijzen hebben we voor 2024 onze advertentietarieven niet verhoogd.

U levert de advertentie met 1 van de bovenstaande formaten. Alle advertenties worden full colour geplaatst. (Prijzen zijn exclusief 21% btw en worden eenmalig gefactureerd.)

Indien u graag de advertentie door onze vormgever laat maken, kan dat. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

  • Voorkeursplek achterkant: € 499 (hele pagina)
  • Voorkeursplaats in het blad: toeslag € 55

Grijp deze kans om uw advertentie een maand lang op een opvallende plek te presenteren en deel uit te maken van het bruisende culturele leven van Noord-Groningen!

Vrienden van Da’s Ja Goud

Word nu voor slechts 49 euro per jaar vriend van Da’s ja Goud en ontvang elke maand onze uitagenda bij jou thuis! Als vriend van Da’s ja Goud blijf je op de hoogte van alle leuke activiteiten en uitjes in Noord-Groningen. Of je nu een toerist bent die de provincie bezoekt of een inwoner die er lekker op uit wil, met onze uitagenda heb je altijd iets leuks te doen.

Daarnaast draag je als vriend van Da’s ja Goud bij aan de promotie van ons mooie gebied en de vele activiteiten die hier iedere maand plaatsvinden. Met jouw steun kunnen wij blijven investeren in de kwaliteit en de verspreiding van onze uitagenda.

Dus waar wacht je nog op? Word nu vriend van Da’s ja Goud voor slechts 49 euro per jaar en geniet elke maand van de leukst uitjes in Noord-Groningen.